-

Om ekseption peels:

Ny generasjons syrer: Polyhydroksysyrer
Polyhydroksysyrer, inkludert laktobionsyre og glukonolakton, er mindre irriterende for huden, gir mer komfort ved påføring og bedre resultater enn AHA syrer, men uten bivikningene.

Beriket med hyaluronsyre og peptider
Hyaluronsyre gir våre peelinger en høyt fuktighetsgivende effekt. Peptidene blir infusert i huden sammen med syrene for å redusere rynker, aldringstegn  pigmentering og gir en bedre hudkvalitet

Maksimal sikkerhet og resultater hele året 
Syrene vi bruker er ikke- foto sensibiliserende, som gjør at våre peelinger kan brukes hele året hvis de kombineres med vår all-day shield beskyttelse. Peelingene er svært konsentrert med syrer med en pH mellom 1,5 og 3,5 for å dekke alle hudtyper og indikasjoner. ekseption peels er helt trygge, og har en svært begrenset risiko for hyperpigmentering.

Trygg behandling
ekseption peelinger er svært overfladisk til overfladisk, de trenger ikke en rehabiliteringperiode hjemme (nedetid) og de produserer kun en liten avskalling.
progressiv men effektiv når behandlingene gjentas i et hudprogram

Naturlig formulering

Våre peelinger inneholder ingen konserveringsmidler og er fri for ammoniumhydroksid, trometamin eller andre skadelige buffere. 
Website Builder drives av  Vistaprint