-

Hudpleie for alle!

Huden er helt sentral i samspillet mellom mennesker både fysiologisk og visuelt.

Hos Force of beauty clinic utføres alt fra en tradisjonell dyprens  til kjemisk peel, alt ettersom hva vi skal jobbe med for at din hud skal bli den beste utgaven av seg selv.

Kjemisk peeling er perfekt til behandling av solskader, rynker, arr, grov hud, grove porer og misfarging inkludert melasma, fregner og aldersflekker.

Gjennomføres etter en konsultasjon med en hudterapaut.

Behandlinger og priser:

Ekseption peel ansikt 30 min 990,-

Diamant slip ansikt 580,-

Diamant slip med dyprens 800,-

Derma pen hele ansikt 1880,-

Dermapen områder 1000,-

AHA fruktsyre peel Danne 30min
En overfladisk peel av huden     800,-

Tca Peel (hele ansikt)
Dette er en dyp peeling av huden     2000,-

Tca Peel (pigment flekker) 
For pigmentflekker og aldersflekker    550,-       30 minDermapen  reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling! En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling!


Kjemisk peeling er perfekt til behandling av solskader, rynker, arr, grov hud, grove porer og misfarging inkludert melasma, fregner og aldersflekker.

Kjemisk peeling går ut på å produsere en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Skaden skjer når stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitaminsyrer i forskjellige styrker pensles på huden. 
Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og produserer en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud. 
Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten blir ny, fast og stram.
Kjemiske peelinger kommer i forskjellige styrker. 
Du får alltid en hudanalyse og konsultasjon først av behandleren for å kartlegge hvilken peeling du skal ha til din hud.

Hvordan foregår behandlingen?
Huden renses for oljer og smuss før den valgte peelingen påføres. 
Denne løser skånsomt opp det øverste hudlaget. 
Styrken av en kjemisk peeling avhenger av ingrediensene, konsentrasjonen av syrene og hvor lenge den blir liggende på huden. 
Avhengig av styrken og hudens tykkelse, oppleves det en mild grad av “kribling” eller en litt varm kløende følelse når peelingen er på. 
Etter 3-10 minutter fjernes den, og huden nøytraliseres, påføres antioksidanter, fuktighetskrem og SPF beskyttelse. Ved nøytralisering av huden, føles huden frisk og glatt uten ubehag.
Du kan oppleve rødhet på behandlingsdagen og merkbar flassing i 3-7 dager etter en medium eller sterk peeling. 
Eventuell rødhet kan dekkes med makeup. Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag og du bør planlegge i forkant av en stor begivenhet, men de fleste andre aktiviteter kan gjenopptas umiddelbart.
Det er viktig å følge opp med et eget kremprogram til hjemmebruk.
Overfladisk peeling, med for eksempel glykolsyre forbedrer tilstander som akne og misfarging. Dypere peeling reduserer pigmentering, brune skjolder og rynker.

Hvor ofte kan jeg ta peeling?
Oppfølgende behandlinger med kjemisk peeling resulterer i en frisk, jevn, sunn og ren hud. Du kan velge en ”Fresh up behandling” med jevne mellomrom. For raskere resultater anbefales det å ta en kur på 6-10 behandlinger over en periode.
Effekten og resultatet avhenger av hvilken type peel som blir brukt, hvor omfattende behandlingen er, hvor ofte du har gjentatt behandlingene og hva du gjør i ditt hjemmebehandlingsprogram.
Etter kjemisk peel krever huden rehabilitering, særlig ved de dypere og mer omfattende behandlinger. 
Huden blir følsom og krever kontinuerlig behandling med fukt, antioksidanter og solbeskyttelse. 
Det er ikke risiko for komplikasjoner dersom en følger hudterapeutens anbefalinger.

Hva kan behandles?
Populære og egnede områder er ansikt, hender og nakke.

Website Builder drives av  Vistaprint