top of page

Vippeløft med lashbomb

G.E.L Lashes lift & brow lamination

GEL Keratin Lash Lift & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farge og styrker dine naturlige vipper og bryn da den inneholder organisk balsam, keratin, silkepeptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.


G.E.L lashes vippeløft

Denne metoden fungerer med dine egne naturlige vipper, slik at du kan gjøre alt du pleier å trene, svømme og dusje. Etter at behandlingen er utført, kreves minimalt vedlikehold.

Hvis du vil ha en skikkelig wow-effekt, anbefales det at du bruker GEL Lashes Keratin Mascara for å gi vippene ekstra keratin, samt bevare det fantastiske resultatet så lenge som mulig. Resultatet varer vanligvis mellom 6-8 uker men hos enkelte opptil 12 uker.


Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er allergivenlig og ikke testet på dyr.

Pris 990,- per gang.


Etterfyll av farge med superboost kur er 480,-

G.E.L lashes Brow lamination

Hva er brow lamination?

Kort fortalt er brow lamination en «permanent» brynstyling.

I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. deretter formes brynet med voks. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Pris 800,- per gang.


Organsisk kondisjon 

GEL Keratin Lash Lift & Brow Lamination inneholder en næringsrik ingrediens kalt Organic Conditioner. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper og bryn ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten til Organic Conditioner er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene i tillegg til frukt og plantebaserte sentralstimulerende midler fremmer vekst og styrker vippene og brynene.

Organisk balsam hjelper også til å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i farger som varer opptil 60% lenger. Organic Conditioner er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.


Classic lash extension. påsetting av vipper.


Nytt sett 1250,-

Påfyll 780,- bottom of page